Om oss

EL tjenester AS er en autorisert elektroinstallasjonsbedrift som etablerte seg på Kirkenær i 2004.
Vårt marked er hele Solør-regionen. 
EL tjenester AS har ansatte med høy kompetanse innenfor tradisjonell sterkstrøm og svakstrømsområdet. 
Vi utfører både små og store oppdrag på bolig, forretningsbygg, landbruk og industri, hvor vi også har mange faste oppdragsgivere og samarbeid med andre faggrupper som rørlegger og snekkrer.

Våre spesialområder:

Vi foretar nyinstallasjon, smarthus, forbedring, oppgradering, feilsøking og utbedring av feil på alle elektrisk anlegg. Både i private husstander, forretningsbygg, landbruk og industri.

Høy kvalitet til riktig pris.

Vårt mål er å levere elektrotjenester av høy kvalitet til riktig pris for deg som kunde.  Derfor er vi opptatt av kontinuerlig opplæring og etterutdanning av våre medarbeidere.  Kvalitetsverktøy og godt utstyrte biler er en selvfølge.

Medlemskap i Nelfo og Elektrounionen sikrer oss tilgang til ekstern kompetanse og gode kurstilbud. Nelfo er en landsforening i NHO som organiserer bl.a elektrobedriftene. For våre kunder er det en garanti for at vi leverer forskriftsmessig arbeid.

Varmepumper

Varmepumper blir mer og mer populært. Derfor har vi vår egen spesialist på montering av varmepumper. Han er sertifisert NOVAP installatør. EL tjenester er selvfølgelig også NOVAP sertifisert. Dette gir deg som kunde trygghet for god installasjon og oppfølging av anlegget ved behov. Alt i alt er det med på å gi deg riktig varmepumpe som vil fungere i mange år.

Vår erfaring er din trygghet!

Velkommen til et godt samarbeid!

Tommy Mikkelsen