Om oss

El tjenester AS er en autorisert elektroinstallasjonsbedrift som etablerte seg på Kirkenær i 2004. Vårt marked er hele Solør-regionen. I El tjenester er vi seks ansatte med høy kompetanse innenfor tradisjonell sterkstrøm og svakstrømsområdet. Vi foretar nyinstallasjon, forbedring, oppgradering, feilsøking og utbedring av feil på elektrisk anlegg.

Private husstander, forretningsbygg, landbruk og industri

Vi utfører en mengde arbeider innen rehabilitering av mindre og større bygg, alt fra små bad til store gjestgiveri.  Vi har mange faste oppdragsgivere på forretningsbygg, landbruk og industri. En av våre spesialkompetanser, som vi er svært stolte av, er på ventilasjon av potetlager.

Høy kvalitet til riktig pris

Vårt mål er å levere elektrotjenester av høy kvalitet til riktig pris for deg som kunde.  Derfor er vi opptatt av kontinuerlig opplæring og etterutdanning av våre medarbeidere.  Kvalitetsverktøy og godt utstyrte biler er en selvfølge.

Med medlemskap i Nelfo sikrer vi oss tilgang til ekstern kompetanse og gode kurstilbud. Nelfo er en landsforening i NHO som organiserer bl.a elektrobedriftene. For våre kunder er det en garanti for at vi leverer forskriftsmessig arbeid.

Varmepumper

Varmepumper blir mer og mer populært. Derfor har vi vår egen spesialist på montering av varmepumper. Han er sertifisert NOVAP installatør. EL tjenester er selvfølgelig også NOVAP sertifisert. Dette gir deg som kunde trygghet for god installasjon og oppfølging av anlegget ved behov. Alt i alt er det med på å gi deg riktig varmepumpe som vil fungere i mange år.

Velkommen til et godt samarbeid!