Arne er privat- og bedriftskunde hos El tjenester

Arne Sagerud er både privat- og bedriftskunde hos El tjenester. De er ryddige å forholde seg til, kundevennlige og profesjonelle i alt de gjør, sier Sagerud

«Jeg har brukt El tjenester mye, både som privatperson og gjennom jobb, sier Arne Sagerud. De gjør en veldig god jobb og jeg anbefaler dem gjerne om noen spør meg.»

Profesjonell leverandør

El tjenester har ord på seg for å være ryddige, kundevennlige, raske og profesjonelle. Det kan jeg skrive under på, sier Sagerud. For dem er ingen jobb for liten, ei heller for stor. Jeg har blant annet anbefalt folk som vurderer å installere varmepumper om å ta kontakt med El tjenester. De har godt utvalg i modeller og egen spesialist på installering, noe som gir trygghet for kundene.

Innsikt, erfaring og rutine er viktig

El tjenester er til enhver tid opptatt av å være faglig oppdatert på alt av nyheter i bransjen. De driver kontinuerlig opplæring og etterutdanning av sine medarbeidere.

På mindre jobber gir de ofte pristilbud direkte på telefon. Det vitner om god innsikt, erfaring og rutine. På mer omfattende oppdrag reiser de på befaring før man som kunde får et detaljert tilbud. En sjelden gang kan det bli endringer underveis, men da orienteres alltid kunden umiddelbart.

Må kjøpe elektriske tjenester

Arne Sagerud er eier og daglig leder i firmaet Fliser & Våtrom AS. I sitt arbeid med flislegging, muring og snekring trenger han ofte fagfolk til å få det elektriske opplegget på plass. Det er strenge regler for alt som har med elektriske arbeider å gjøre. Det er noe fagfolk må uføre.

«Etter å ha brukt El tjenester private mange ganger, og også anbefalt dem til andre, var det naturlig å spørre om de også kunne levere elektriske tjenester gjennom mitt eget firma. Det gjør det enklere for kundene når jeg kan gi en totalpris på alt arbeidet i forbindelse med f.eks. en baderomsjobb. Samarbeidet vårt begynte i det små, men i dag bruker jeg El tjenester fast når jeg selv reiser rundt i distriktet og pusser opp baderom.