Kampanjetilbud på hjemmeladere

– Med en hjemmelader kan du lade elbilen din både sikrere og rimeligere enn med en vanlig stikkontakt. Vi leverer og installerer markedsledende løsninger som gjør at du kan sove trygt om natten og våkne til fulladet bil. I vår har vi gode kampanjetilbud på både smarte og enkle hjemmeladere, sier daglig leder Tommy Mikkelsen hos EL tjenester AS på Kirkenær.

Det er fremdeles mange i distriktet som fortrøstningsfullt plugger elbilen inn i en gammeldags stikkontakt og håper det beste. Ifølge Tommy Mikkelsen er dette en svært dårlig ide.

– En ting er at du bruker fryktelig lang tid på å lade opp bilen. Mye verre er det at dette kan være direkte farlig.

En lønnsom investering

EL tjenester AS har montert ladere til elbiler i en årrekke, både enkle installasjoner i private boliger og større anlegg rundt i distriktet.

– Det blir mer og mer vanlig. VI har flere henvendelse i uka. De fleste har forstått at dette er en lønnsom investering når de først har skaffet seg en elbil. Dessuten slipper du å bekymre deg over brannfare og elektrisk støt, sier Tommy Mikkelsen, som forteller at en ladeboks er spesielt konstruert for å tåle høy belastning over tid.

– Vanlige stikkontakter er ikke laget for å levere så mye strøm som kreves for å lade opp en elbil. Vi har sett eksempler på at stikkontakter rett og slett har smeltet etter bare noen få måneders elbillading. Det sier seg selv at dette er fryktelig brannfarlig.

Installerer både enkle og smarte løsninger

Det finnes i dag i hovedsak to typer ladebokser, smarte og enkle. En smart ladeboks har tilleggsfunksjoner som gjør ladingen både enklere og raskere, fordi den har mulighet for effektstyring og tidsstyring. EL tjenester AS leverer og installerer begge typene.

– Vi leverer blant annet den smarte og norskproduserte ladeboksen Easee, og en enklere lader, Centech fra velkjente Cenika, sier Tommy Mikkelsen.

– De enklere utgavene kan man kanskje sammenligne med en vanlig stikkontakt. Men de tåler adskillig raskere lading og sørger for at kontakten blir strømløs ved betjening. Den er et par tusen kroner rimeligere enn løsningen fra Easee. Til gjengjeld er Easee en smart ladeboks som tilbyr ekstra utstyr som lar deg bestemme hvor mye effekt elbilen din skal få til enhver tid, og på hvilken tid av døgnet det vil være mest hensiktsmessig å lade elbilen, både med hensyn til sikringsskapet, strømnettet og lommeboka, ikke minst.

Kampanjetilbud

I vår kan Tommy Mikkelsen friste med svært gode kampanjetilbud på både Easee og Centech hjemmeladere. I kampanjeperioden får du ferdig installert elbil-lader, med inntil 15 meter tilførselsledning.

Easee hjemmelader kan du nå få ferdig installert for kun kr. 17490,- og Centech hjemmelader ferdig installert for kun kr 14.990,-.

– Her er det virkelig snakk om plugg and play til en rimelig penge. Ta kontakt med oss i dag, så skal vi sammen finne hvilken løsning som passer best for deg.