Kampanje

Pris fra kr 700,- inkl. mva og 1 stk. 5W 2700K/550lm LED spot.

(Oppmøtepris kr 900,- kommer i tillegg – en gang pr/dag)

 

Fokus på belysning

Vi har nå kampanje på å bytte gamle spotter med nye led spotter. Samtidig ønsker vi å sette litt fokus på belysning. Det har skjedd store forandringer i belysning. Tradisjonelle glødelamper er forbudt og halogen fases ut.

 

Energisparende

LED «Light Emitting Diodes», har så å si overtatt som belysningen. LED-pærer har mange gode egenskaper andre alternativer mangler. De er utrolig energisparende og avgir samme lysmengde til en brøkdel av strømforbruket. Lav varmeutvikling gjør at LED-lampen ikke brenner støv og er mer barnevennlig! Halogenpærer blir meget varme og er veldig skjøre, mens LED er upåvirket av støt.

 

Riktig LED produkt gir behagelig lys

Det har vært og finnes fortsatt mye dårlige LED produkter i markedet. Det går på farge, levetid og spredning. Et riktig LED produkt gir behagelig lys, har lang levetid og kan dimmes trinnløst. Her er det viktig at lys og dimmer passer til hverandre. Det finnes i dag LED produkter som kan erstatte det meste av tradisjonelle belysning.

 

 

Ny interiørvennlig teknologi:
Warmdim-gjør at lyset oppfører seg som glødelamper når det dimmes ned. Ved dimming reguleres lyset fra hvit ved full styrke til varm glød ved lav styrke.

Les også:

Glem watt – nå er det lumen som gjelder

Riktig lyssetting gir et godt første inntrykk – utendørs.

Riktig lyssetting gir et godt førsteinntrykk – innendørs.