Bli bedre kjent med Odd Foseid

Odd Foseid trives godt i jobben hos El-tjenester, hvor han nå har vært i flere år. Har har variert erfaring, to fagbrev, og en ganske interessant hverdag.

Jeg kan ikke si at jeg alltid har visst hva jeg skulle bli i utgangspunktet. Det var nok mer tilfeldigheter som førte meg til denne bransjen. Det er jeg glad for, for jeg trives veldig godt.

Her er Odd i gang med å kontrollere kvalitet på inngående strøm.

Variert arbeidserfaring

Odd er 51 år gammel, gift og har to barn. Selv om barn ofte har en tendens til å følge i foreldrenes fotspor, har ingen av barna hans valgt bransjen han er i.

Min far var murer, så kanskje kan man si at det bærer noen relasjoner til bransjen jeg jobber i. Etter å ha fått arbeidet på forskjellige steder og prosjekter, kan jeg si at jeg har fått variert erfaring fra yrket.

Namnå har jeg bodd på i hele mitt liv, og liker meg godt der. Ellers har jeg jobbet litt forskjellige steder, og også vært lærling både på Flisa og Våler.

Ved siden av å ha tatt fagbrev i elektrikerfaget, har Odd også tatt et fagbrev til, som har gitt han mer kunnskap og flere bein å stå på. – Jeg tok også fagbrev som tavlemontør. Ellers har jeg jobbet mye med motorstyring, og spirebiten til heiser. Det likte jeg veldig og kan si at jeg har stor erfaring på akkurat det området.

Mangler ikke på fritidsinteresser

Odd er veldig glad i å tilbringe tid utendørs, og være aktiv på fritiden. Derfor er det ikke overraskende at han har mye forskjellig å bruke tiden på, når han ikke er på jobb.

Jeg er veldig glad i fotball. Jeg liker å se på fotball, og var også for en tid tilbake, trener for gutta på fotballaget. Jeg har vært aktiv i idrettslaget på Namnå, og kjørt skiløyper. Fisking er også noe jeg har drevet mye med, og har fått reist en del rundt i Norge. Ellers har jeg to hunder, som krever at jeg går tur med dem hver dag, og de får meg alltid ut av huset.

Selv om Odd trives godt i den norske naturen, frister også Syden til tider. Men det er en destinasjon som alltid har første prioritet. – Ja, det er Liverpool. Det er alltid gøy å reise til Liverpool for å se på fotball.