Kampanje

Nå på lager!

Lg pumpe 2018 modell Nordic Prestige Plus

 

Bilde Lg pumpe

 

LG sin nye toppmodell. Lanseres september 2017. Deres tidligere testvinner har blitt enda bedre med unike varmeegenskaper ved lave temperaturer. Sammenlign de tekniske data med hvem som helst.

LG Prestige Plus 2018 er råtassen blant årets varmepumper. Meget høye ytelser ved lave utemperaturer og en luftsirkulasjon uten sidestykke. I tillegg til en unik varmeeffekt har den innebygget wifi, Smart Diagnosis som overvåker pumpen kontinuerlig og meget gode allergifilter.

Dette er varmepumpen for deg som stiller strenge krav til ytelser og komfort. Feks gir LG Prestige Plus inntil 3,9 kW ved minus 25oC.

LG er også den eneste leverandøren av varmepumper som gir 10 års kompressorgaranti som sikrer deg trygg og bekymringsløs oppvarming av din bolig.

 

Pris: 24 900,- ink mva og montering.

 

Panasonic pumpe – HZ25TKE-5 Bluefin

Bilde PAnasonic varmpepumpe

Verdens beste Panasonic varmepumpe!
Bedre energiøkonomi og lengre levetid med Blue Fin

Basert på Panasonics flaggskip HZ-serie hvor vi har lagt til en radiator med BlueFin belegg, noe som gir enda bedre ytelse, lengre levetid og bedre økonomi i vårt Nordiske klima. Bluefin belegget gjør at radiatoren ikke korroderer, noe som er en ekstra stor fordel i Norsk kystklima. Dessuten så avrimer den mer effektivt. En varmepumpe bygget for Norden helt enkelt.

Pris: 21 900,- ink mva og montering

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om pumpene: